Arenakommittén
Arenakommittén arbetar med att förvalta och utveckla vår egen arena Thulevallen, en föreningsägd fotbollsarena med tre gräsplaner och en grusplan. De arbetar även med utvecklingsfrågor och planerar utvecklingen av Thulevallen.

Vi vill att alla är uppmärksamma och rapporterar vad som kan förbättras eller ifall något är trasigt på Thulevallen, så fort vi får kännedom åtgärdar vi felen eller tittar på hur vi kan förbättra Thulevallen. Rapportera detta direkt till Johan eller Laila på kansliet.

Övergripande anläggningsansvarig och sammankallande arenakommittén (Arenachef)
Johan Segervald – johan.segervald@telia.com – 070-660 29 31

Planansvariga och deltagare i arenakommittén under säsongen 2014
A-plan – Anders Spjuth, Herrsektion – 070-328 97 77
Thuledalen – Jens Berg, P07 – 070-363 06 97
Wembley – Glenn Wallsten, P03 – 070-222 76 13

Detta innebär att det endast är Johan Segervald, vår vaktmästare och dessa tre som bedömer ifall planer är ok att spela/ träna på. Ifall man inte når ”sin” plans planansvarige så kontaktar man någon av de andra som då tar beslut ifall planen är spelbar eller ej. Missbruk av planerna beivras.

Vi uppmuntrar alltid medlemmar till att delta i våra arbetsgrupper och kommittéer och vill man delta i arenakommitténs arbete är man välkommen att kontakta Johan Segervald.

Christian vår vaktmästare
Christian är vår hjälte och lite av anläggningens diktator. Han är överallt på anläggningen, klipper gräs, kritar planer, bygger, målar, reparerar maskiner eller gör i ordning målnät osv. Han brinner för att arbeta och för att göra ett bra jobb, tillsammans med arena kommittén planerar han utvecklingen av Thulevallen. Christian säger att han hittat hem i och med att han börjat på Thulevallen, han kan lite om mycket och trivs som vaktmästare. Han är en person som säger vad han tycker och ibland kommer det med någon svordom också men lika snabbt som han har till att höja rösten, lika snabbt kommer ett skratt eller en hjälpande hand. Var inte rädd att prata med Christian och rapportera ifall något behöver lagas.

Hitta till Thulevallen:

GPS koordinater: 62°20’51.6″N 17°02’20.4″E

Hur kan vi förbättra Thulevallen?