2017 anordnar vi fotbollsskola för barn födda 2010 - 2011 (2012)

Anmäl ditt barn till fotbollsskolan här

Matfors IF Fotbollsskola är en populär fotbollsskola, vi har engagerade ledare (föräldrar) och tanken är att fotbollsskolegruppen blir ett eget lag så småningom.

Tanken med fotbollsskolan är att tjejer och killar i alla åldrar ska upptäcka hur kul det är med fotboll. Man ska få en chans att börja lära sig idrotten fotboll! Alla är välkomna och alla får spela och utvecklas i sin egen takt.

Tillsammans med Adidas och Stadium har vi tagit fram ett spelarpaket som består av matchtröja i Matfors IF färger, en fotboll (som inte är tillverkad av barn) och en vattenflaska. Vår materialleverantör, Adidas, garanterar att utrustningen i spelarpaketet är av hög kvalité. Spelarpaketet ingår i avgiften.

2017 kör vi vår fotbollsskola för barn födda 2010 och 2011 en dag i veckan, söndagar 18.00 – 19.00. Vi har fått frågor om vi tar emot barn födda 2012 och det gör vi under förutsättning att föräldrarna själva bedömer att barnet kommer att tycka det är roligt med fotbollsskola.

Inskrivning kommer ske på Tuna Kyrka, den 23 maj klockan 17.30, vill ni ha hjälp med anmälan kan ni kontakta Laila på kansliet, tänk på att ni måste anmäla er för att få ett spelarpaket i kyrkan, ifall man anmäler sig på plats kommer vi göra en efterbeställning på spelarpaketet. När man gjort en anmälan får man en faktura utskickad.

Fotbollsskolan tränar preliminärt på Thulevallens A-plan på söndagar, 18.00-19.00. Träningstillfällen 2017 är inte beslutade ännu men det brukar vara mellan 10 och 11 tillfällen och de äldsta åldersgrupperna tillsammans med ledare brukar avsluta med att delta i Ånäscupen och spela någon/ några träningsmatcher.

Kostnaden för fotbollsskolan är 450 kr och då ingår spelarpaketet enligt ovan.

Huvudansvarig för fotbollsskolan är:
Fredrik Gillström, sedan har varje årskull egna tränare (föräldrar). Är ni intresserade att vara med i härliga gäng med andra vuxna som tränar våra minsta spelare så kontakta Fredrik Gillström på mejladressen familjengillstrom@hotmail.com